Strukturerad organisation

Så här jobbar vi

Vi är en snabbfotad och tydligt strukturerad organisation med fokus på leveransprecision och kvalité. Vår ambition är lika stor som vår passion för det vi gör. MTEK ska inte bara vara ledande inom ett område, utan vill utmana marknaden genom att vara bäst i varje led av en process.

Vår bakgrund

MTEK startades av Richard Rosdahl och Kristian Narancic med en lång och gedigen erfarenhet av telekombranschen. Eftersom vi kan tekniken och har suttit på både beställar- och utförandesidan har vi en djup förståelse för komplexiteten i ett projekt och kan samordna olika intressen.

Richard har en bakgrund som certifierad fibertekniker, projektledare och servicechef. Han har även varit verksam som projektörsanvarig, projektledare och operativ chef. Kristian kommer från beställarsidan där han arbetat som förvaltande projektledare, byggledare samt VD på telekomföretag.

Karriär

MTEK är i ständig utveckling och våra medarbetare strävar precis som vi efter effektiva noggrant genomförda projekt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du tror att din kompetensprofil skulle passa oss.